Politycznie niepoprawny to może być Chris Rock, Asiks jest zwyczajnie chamski i nudny. Mnie to generalnie wali, chociaż nie chciałbym żeby się nam zrobiło forum Onetu - ale jeśli już chce rzygnąć żółcią na homoseksualistów to niech się krużwa wykaże jakimś polotem i odrobiną pomysłowości.
_________________ There once was a lady named Jill
Who tried a dynamite stick for a thrill
They found her vagina
In North Carolina
And bits of her tits in Brazil
Nie mam zamiaru bronić ASX'a w tym przypadku, tylko jestem przeciwko próbie wprowadzenia jakiejkolwiek cenzury na tym forum. Wychodzę z założenia, że większym pożytkiem dla siebie i forum jest danie osobom chamskim i nudnym ignora.
_________________ "Sometimes known as the Phoenix King, Asuryan was the king and the most powerful deity of the pantheon of Eldar gods. He was believed to be the psychic might of the whole universe."
Ale jaka cenzura? Asiks dostał upomnienie od Tixa żeby nie srać na dywan w salonie, i tyle.
They found her vagina
In North Carolina
niech się krużwa wykaże jakimś polotem i odrobiną pomysłowości
Więc ten tego
They found her vagina
In North Carolina
Mimo wszystko tak z grubej rury, na niebiesko? Aż się za serce złapałem bo myślałem że tixon się żeni
_________________ Sens nie jest aprioryczną strukturą obecności, lecz ruchem rozplenienia, efektem gry różnicy i powtórzenia
Beata: co to jest "gangrena zobczenia"?
Fidel-F2: Pojęcie wprowadził Josif Wissarionowicz
Fidel-F2: Jak choćby raz opuścisz granice rodiny, ty już nie nasz, zobczony.
Fidel-F2: Na tę gangrenę lek jest tylko jeden.
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
Forum mię muli. Bardzo. Wpisywane znaki pojawiają się z kilkusekundowym opóźnieniem.
_________________ Niewiedza nie jest prostym i biernym brakiem wiedzy, ale jest postawą aktywną; jest odmową przyjęcia wiedzy, niechęcią do wejścia w jej posiadanie, jest jej odrzuceniem.
Karl Popper
Cały czas brakuje działającej komendy:
[spoiler]ukrycia tekstu[/spoiler]
Działająca powinna ukrywać tekst pod przyciskiem "spoiler" i pokazywać go dopiero po jego wciśnięciu - tak jak choćby na tamtym forum: http://forum.totalwar.org...ik%C3%B3w/page5
_________________ "Sometimes known as the Phoenix King, Asuryan was the king and the most powerful deity of the pantheon of Eldar gods. He was believed to be the psychic might of the whole universe."
Przez wyszukiwanie starych postów dalej można się dostać więc nie jest tak źle chyba.
They found her vagina
In North Carolina
Tak to wygląda bo mnie się nawet nie udało wejść do tematu, usunąłem tylko posty w pozostałych tematach a potem samego bota, do bitewniaków nie wchodziłem bo się nie dało
_________________ Sens nie jest aprioryczną strukturą obecności, lecz ruchem rozplenienia, efektem gry różnicy i powtórzenia
Beata: co to jest "gangrena zobczenia"?
Fidel-F2: Pojęcie wprowadził Josif Wissarionowicz
Fidel-F2: Jak choćby raz opuścisz granice rodiny, ty już nie nasz, zobczony.
Fidel-F2: Na tę gangrenę lek jest tylko jeden.
Próbuj. Przegrywaj. Nieważne. Próbuj po raz kolejny. Przegrywaj po raz kolejny. Przegrywaj lepiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum